top of page

ALENE HJEMME PROBLEMER?

Er din hund ikke glad for at være alene?  Så kan du trøste den med en Kong med frosset fyld.

Det er aldrig en god idé, at lade sin hund være alene hjemme med et kødben eller hudben. Det kan sætte sig fast i munden - eller endnu værre halsen, så derfor skal du altid være tilstede, hvis uheldet skule være ude.

Men en ”Kong”, eller andet hult, som hunden ikke kan kløjs i, fyldt med noget lækkert som f.eks. hakket kød, leverpostej, dåsemad eller andet formbart. Og så en tur i fryseren, så holder den længere.

Når hunden slikker i stedet for at tygge, så udløses der lykkeendorfiner. Dermed bliver den mere tryg, og vil forbinde oplevelsen med ”Kong’en” som noget rart og hyggeligt, og minske desperationen over at skulle være alene.

Øv alene hjemme, så det ikke er alt for lang tid ad gangen. Ros hunden når du kommer hjem, også selvom den har været frustreret og kommet til at ødelægge noget. Fjern det, som du gerne vil beholde intakt, og sørg for, at hunden er på et begrænset område. Det er bedst hvis det ikke er indelukket bag døre, men gerne bag babygitter så hunden kan se, at I ikke er i de andre rum, men at I går ind og ud af hoveddøren.

Vær opmærksom på, at hunden ikke ødelægger ting fordi den syns det er sjovt. Det er oftest på grund af stress. Så skæld aldrig ud. Ros.

20 minutters næsearbejde inden alene-hjemme-tid gør hunde træt. Mere træt end en times gåtur!

20 minutters næsearbejde inden alene-hjemme-tid gør hunde træt. Mere træt end en times gåtur!

bottom of page