top of page

foder til neutraliserede hunde og katte

Undgå overvægt...

Hvis din hund eller kat er blevet steriliseret/kastreret, så er du sikkert blevet anbefalet at skifte til specifikt foder for neutraliserede dyr.

Når man fjerner forplantningsorganerne kan man risikere, at dyrenes hormoner spiller ind og giver øget appetit og dermed risiko for overvægt.

Derfor er det vigtigt, at du kigger på indholdsfortegnelsen på det, som du serverer for din bedste ven.

Det er slet ikke sikkert, at du skal skifte til ”light” foder, før end din bedste ven bliver 7-8 år, og måske ikke er så aktiv længere.

Ved at tilbyde et godt foder, med velafbalanceret forhold mellem frisk kød og kulhydrater, så er det blot at regulere mængden, så det passer til hundens/kattens ønskede vægt. 

Den mest kaloriefattige version er naturligvis RigtigHundemad BARF! Idet kødet indeholder ca. 70% kødsaft, fylder måltidet mere i maven, og giver en bedre mæthedsfornemmelse og naturligvis en større glæde ved madskålen.

- Vi kan desværre ikke sende BARF til hjemmelevering, men du finder hele RigtigHundemads BARF-sortimet i vores frysere i butikken RigtigHundemad Faxe.

"Men min hund er evigt sulten!"

Ud over dette kan du så tilbyde frisk mad, hvor kalorieindholdet ikke er så højt. Hvis hunden f.eks. er glad for grøntsager, så lad den endelig spise rigeligt af dette; agurk, blomkål, gulerødder, æbler, pærer, bær, melon osv.

 

Ved at vælge korrekt afbalanceret foder uden billige fyldstoffer, så vil du opleve, at hunden/katten får en lækker, selvrensende pels med minimale krav til pleje.

Du kan trygt vælge mellem alle vores produkter; vi har sørget for, at hver eneste ingrediens har sin berettigelse. Så skal du bare sørge for den rette fodermængde, - og en masser kys og klap...

bottom of page