top of page
qZlGU26A.png
Acana_heritage_dog_puppy_large_breed.jpg
_W54sXlk.jpeg
Acana_dog_sport_and_agility.jpg
ACANA-reg-dog-grasslands.jpg
ACANA-reg-dog-pacifica.jpg
Acana_dog_light_and_fit-1800.jpg
Acana_heritage_dog_puppy_large_breed.jpg
Acana_heritage_dog_puppy_large_breed-pod
Acana_dog_puppy_large_breed-math-t.jpg

Puppy Large Breed er til hvalpe der vejer mere end 25kg fuldt udvokset.

Hvalpe af store racer har bedst af en kost der både er rig på kød og protein til at udvikle musklerne, og indeholder begrænsede mængder kulhydrater og kalorier, for at kontrollere kropsvægten og reducere stress på de udviklende led og knogler.

Derfor er ACANA Puppy Large Breed fyldt med frilands kylling, vildtfanget flynder og redelagte æg, alt sammen leveret FRISK i ægte WholePrey™ forhold.

ACANA indeholder ingen korn eller hurtige kulhydrater som ris, tapioca eller kartofler. I stedet er ACANA rig på kødproteiner der styrker muskelmassen.

Biologisk Korrekt® ACANA laves i vores prisvindende køkkener, af Canadas bedste og mest friske ingredienser, og garanterer at holde din hvalp sund, glad og stærk.

Læs vores ingredienser, så tror vi du giver os ret!

 

BIOLOGISK KORREKT®

KØD-BASERET MAD AFSPEJLER DIN HVALPS EVOLUTIONÆRE KOST

Den grå ulv er forfader til alle hvalp. Og på trods af at mange års avl har skab hundreder af ”forskelligt udseende ulve”, er den interne opbygning stadig uforandret, så det er ingen overraskelse at deres kost også stadig skal være den samme.

Vores prisvindende Biologisk Korrekt® filosofi er simpel: afspejl den kvantitet, friskhed og varians af kød som hvalp er udviklede til at spise, samt begræns kulhydrater og syntetiske ingredienser der ikke findes i din hvalps naturlige kost.

RIG PÅ KØD (70%)

Din hvalp er biologisk tilpasset en kost rig på kød. Derfor indeholder ACANA Puppy Large Breed hele 70% kød, heriblandt frilands kylling, vildtfanget flynder og hele redelagte æg fra lokale gårde, alle godkendt til menneskebrug.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder typisk meget lidt kød, og kødet er sjældent godkendt til menneskebrug.


STORE MÆNGDER FRISK KØD (1/3)
Frisk kød er kød i sin mest naturlige og nærende form. Derfor er 1/3 af ACANAs fjerkræ, fisk og æg autentisk frisk og fyldt med smag og næring, de andre 2/3 er tørrede, hvilket gør dem til en stærk og naturlig proteinkilde. Alt kødet er fra dyr der er godkendt til menneskebrug.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder sjældent autentisk frisk kød.


EN BRED VARIANS AF HEL KØD (3)
I naturen nyder hvalp godt af en lang række af byttedyr. Derfor indeholder ACANA en bred vifte af frilands kylling, hele æg og hele fisk, alle i rigt nærende WholePrey™ forhold af kød, organer og brusk, der afspejler den naturlige kost nøje. Dette eliminerer behovet for de lange lister af syntetiske tilsætninger der findes i konventionelt hundefoder.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder en til to slags kød, sjældent i WholePrey™ forhold, og altid med en lang liste af syntetiske tilsætninger.


RIG PÅ KØD-PROTEIN (33%)
ACANA udelukker de ærte- og kartoffelprotein koncentrater der er blevet ganske almindelige i moderne hundefoder. I stedet stammer ACANAs proteiner fra førsteklasses animalske ingredienser (ikke planter), der styrker muskelmassen og nærer din hvalp i overensstemmelse med sine evolutionære behov.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder typisk små mængder protein (og store mængder kulhydrat), eller bruger unaturlige planteprotein-koncentrater for at forhøje protein-%en på posen.


BEGRÆNSEDE KULHYDRATER (30%)
Din hvalps naturlige kost indeholder meget få kulhydrater, og kulhydrater anses for værende den ledende årsag til overvægt og diabetes. Derfor begrænser ACANA kulhydraterne og udskifter de hurtige kulhydrater (som ris, kartoffel og tapioca) med lavt-glykæmiske frugter og grøntsager.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder typisk mere end 50% kulhydrat, ofte fra højt-glykæmiske i


 

DET HANDLER OM KØDET
Moderne hvalp er bygget som deres forfædre og vi mener de også skal spise som dem.
Hvordan ved du om din hvalps mad er Biologically Appropriate™? Det er meget simpelt, bare besvar de tre kød-spørgsmål.

HVOR MEGET KØD?
ACANA Puppy Large Breed indeholder ingen planteproteins-koncentrater, men i stedet 70% kød – op til dobbelt så meget som de fleste specialfoder.

HVOR MEGET FRISK KØD?
1/3 af kødet i ACANA er FRISK, hvilket leverer essentielle næringsstoffer i deres mest nærende form, og 2/3 er tørrede, og udgør en naturligt stærk til kilde kød-protein.

HVOR MANGE SLAGS KØD?
ACANA indeholder tre slags frisk kød, i ægte WholePrey™ forhold, der inkluderer kød, organer og brusk, som leverer komplette næringsstoffer naturligt.
I naturen er der ingen syntetiske foder-tilsætninger, og hvalp samt ulve får deres næring udelukkende gennem byttedyrene: muskelkød leverer proteiner; lever, nyrer og kallun leverer vitaminer og mineraler; ben og brusk leverer kalcium og fosfor.

ZINK | VORES ENESTE TILSÆTNING
ACANA afspejler den naturlige kost ved at bruge kød, organer og brusk i forhold der leverer næringsstofferne naturligt. De friske ingredienser er en koncentreret og naturlig kilde til stort set alle næringsstoffer din hvalp behøver for at trives. Derfor er næsten alle næringsstofferne i ACANA naturligt forekommende, og IKKE syntetiske.


CANADAS BEDSTE OG MEST FRISKE INGREDIENSER
ACANA Puppy Large Breed indeholder en usammenlignelige varians af lokale ingredienser der er opdrættet eller fisket af folk vi kender og stoler på, godkendt til menneskebrug, og derefter leveret til vores prisvindende køkkener, frisk hver dag!

Frisk udbenet kylling (16 %), dehydreret kylling (15 %), dehydreret kalkun (14 %), røde linser, hele grønne ærter, frisk kyllinge-kråse (lever, hjerte, nyre) (6 %), dehydreret atlantisk sild (4 %), friske hele æg (4 %), frisk hel flynder (4 %), silde-olie (3 %), soltørret alfalfa (2 %), hestebønne (2 %), grønne linser, hele gule ærter, ærtefibre, kyllingefedt (2 %), frisk kyllinge-brusk (2 %), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar, frisk hel pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske hele gulerødder, friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret kyllingelever, frysetørret kalkunlever, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben. TILSÆTNINGER (pr. kg): Næringsmæssige tilsætninger: E6 (Zink): 100 mg. Zootekniske tilsætninger: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.
TILSÆTNINGER: ZINK CHELAT. VITAMIN E (KONSERVERING).

DESIGNET TIL KØDÆDERE
Selvom de ser forskellige ud, deler din hvalp sin anatomi med den grå ulv – hvilket betyder han er udviklet som kødæder, tilpasset en kost rig på kød, protein og fedt.

På baggrund af dette biologiske faktum, og for at lave en analyse der afspejler den kost naturen ville servere for din hvalp, er ACANA rig på nærende proteiner og fedt, og begrænser samtidig de uønskede kulhydrater.

ANALYTISKE BESTANDDELE
Rå protein (min.)     33 %
Rå fedt (min.)     15 %
Rå aske (max.)     7 %
Rå fiber (max.)     6 %
Vand (max.)     12 %
Kalcium (min.)     1.4 %
Fosfor (min.)     1 %
Omega-6 (min.)     2.4 %
Omega-3 (min.)     1.2 %
DHA (min.)     0.35 %
EPA (min.)     0.35 %
Glucosamin (min.)     1400 mg/kg
Chondroitin sulfat (min.)     900 mg/kg
Linolsyre (min.)     2.2 %
Kulhydrat (NFE)     27 %

VITAMINER
Vitamin A     12 KIU/kg
Vitamin D3     1,200 IU/kg
Vitamin E     130 IU/kg
Vitamin B1 (Thiamin)     8 mg/kg
Vitamin B2 (Riboflavin)     7 mg/kg
Vitamin B3 (Niacin)     60 mg/kg
Vitamin B5 (Pan. Syre)     20 mg/kg
Vitamin B6 (pyridoxin)     2.75 mg/kg
Vitamin B12     0.08 mg/kg
Folsyre     1.50 mg/kg
Cholin     2,200 mg/kg

MINERALER
Natrium     0.36 %
Klorid     0.53 %
Kalium     0.75 %
Magnesium     0.13 %
Jern     190 mg/kg
Zink     200 mg/kg
Kobber     20 mg/kg
Mangan     12.5 mg/kg
Iod     1.9 mg/kg
Selen     0.65 mg/kg

AMINOSYRER
Lysin     2.30 %
Threonin     1.34 %
Methionin     0.69 %
Isoleucin     1.40 %
Leucin     2.45 %
Valin     1.71 %
Arginin     2.44 %
Phenylalanin     1.45 %
Histidin     0.75 %
Tryptophan     0.35 %
Cystin     0.38 %
Tyrosin     0.98 %
Methionin-Cystein     1.07 %
Phenylalanin-Tyrosin     2.43 %

BOTANISK INDHOLD
Cikorierod     500 mg/kg
Enebær     500 mg/kg
Kvanrod     350 mg/kg
Morgenfrueblomst     350 mg/kg
Sød Fennikel     350 mg/kg
Pebermynteblade     300 mg/kg
Lavendel     150 mg/kg


DIN HVALP ER UNIK
Præcis som dig, er din hvalp et unikt individ hvis ernærings-behov varierer med omgivelserne, alderen og aktivitetsniveauet.

Skemaet på et af billederne giver dig et udgangspunkt der skal justeres efter behov for at bevare den optimale kropsvægt. Vi anbefaler at du holder øje med din hvalps vægt, og justerer portionerne efter behov. Fodr to gange dagligt, og sørg for der altid er rent frisk vand tilgængeligt.

Brug et standard 250ml/120g bæger. Server maden tør eller let fugtet. Besøg din dyrlæge regelmæssigt. For at bevare madens friskhed anbefaler vi at du lukker posen tæt og opbevarer den tørt og svalt.

KALORIEFORDELING
Sammenlignet med konventionelt foder leverer ACANA flere kalorier fra protein og fedt, samt færre kalorier fra kulhydrater, hvilket reducerer risikoen for overvægt og styrker din hvalps helbred og udvikling.  Den Metaboliserbare Energi er 3375 kcal/kg (405 kcal. pr. 250ml/120g bæger), med 34% fra protein, 28% fra frugter og grøntsager, samt 38% fra fedt.

Acana_dog_sport_and_agility.jpg
Acana_heritage_dog_sport_and_agility-pod
Acana_dog_sport_and_agility-math-t.jpg

Sport & agility, til meget aktive hunde.
Uanset om din hund vogter får, hopper højt til flyball eller bare er meget aktiv, så har sports-hunde behov for en kost rig på varieret frisk kød, proteiner og fedt, for at sikre udholdenhed og vedholdende energi.

Derfor indeholder ACANA Sport & Agility hele 75% kød, heriblandt frilands kylling og hele æg fra lokale præriegårde, og vildtfanget stillehavshellefisk fra Vancouver Island, der alle leveres friske hvilket sikrer usammenlignelig næring og smag.

ACANA indeholder ingen hurtige kulhydrater som ris, tapioca eller katoffel, men bruger i stedet lokale lavt-glyklmiske frugter og grøntsager, heriblandt frisk græskar og mandel-græskar.

Biologisk Korrekt® ACANA laves af Canadas bedste og mest friske ingredienser, og er en delikat og næringsrig måde at holde din høj-energi hund sund, glad og stærk på.

Læs vores ingredienser, så tror vi du giver os ret!

Canadas bedste og mest friske ingredienser Sport & Agility har en usammenlignelige varians af lokale ingredienser der er opdrættet eller fisket af folk vi kender og stoler på, godkendt til menneskebrug, og derefter leveret til vores prisvindende køkkener, frisk hver dag!
Frisk udbenet kylling (16 %), dehydreret kylling (16 %), dehydreret kalkun (14 %), røde linser, kyllingefedt (7 %), hele grønne ærter (5 %), frisk kyllinge-kråse (lever, hjerte, nyre) (4 %), dehydreret atlantisk sild (4 %), silde-olie (4 %), friske hele æg (4 %), frisk hel flynder (4 %), soltørret alfalfa, hestebønne, grønne linser, hele gule ærter, frisk kyllinge-brusk (2 %), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar, frisk hel pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske hele gulerødder, friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret kyllingelever, frysetørret kalkunlever, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben. TILSÆTNINGER (pr. kg): Næringsmæssige tilsætninger: E6 (Zink): 100 mg. Zootekniske tilsætninger: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.
Tilsætninger: Zink chelat. Vitamin E (Konservering).

Analyse:
Rå protein (min.)    35 %
Rå fedt (min.)    22 %
Rå aske (max.)    8 %
Rå fiber (max.)    5 %
Vand (max.)    12 %
Kalcium (min.)    1.7 %
Fosfor (min.)    1.1 %
Omega-6 (min.)    2.7 %
Omega-3 (min.)    1.2 %
DHA (min.)    0.35 %
EPA (min.)    0.35 %
Glucosamin (min.)    1400 mg/kg
Chondroitin sulfat (min.)    1000 mg/kg
Linolsyre (min.)    2.5 %
Kulhydrat (NFE)    18 %

Vitaminer
Vitamin A    13 KIU/kg
Vitamin D3    1,400 IU/kg
Vitamin E    150 IU/kg
Vitamin B1 (Thiamin)    6.1 mg/kg
Vitamin B2 (Riboflavin)    7.5 mg/kg
Vitamin B3 (Niacin)    61 mg/kg
Vitamin B5 (Pan. Syre)    17 mg/kg
Vitamin B6 (pyridoxin)    3 mg/kg
Vitamin B12    0.07 mg/kg
Folsyre    1.3 mg/kg
Cholin    2,300 mg/kg

Mineraler
Natrium    0.37 %
Klorid    0.5 %
Kalium    0.70 %
Magnesium    0.14 %
Jern    120 mg/kg
Zink    180 mg/kg
Kobber    25 mg/kg
Mangan    13 mg/kg
Iod    2.1 mg/kg
Selen    0.5 mg/kg
AMINOSYRER

Lysin    2.28 %
Threonin    1.36 %
Methionin    0.66 %
Isoleucin    1.41 %
Leucin    2.45 %
Valin    1.71 %
Arginin    2.47 %
Phenylalanin    1.41 %
Histidin    0.71 %
Tryptophan    0.34 %
Cystin    0.36 %
Tyrosin    0.98 %
Methionin-Cystein    1.02 %
Phenylalanin-Tyrosin    2.39 %
BOTANISK INDHOLD

Chicory root    400 mg/kg
Tumeric    100 mg/kg
Milk thistle    100 mg/kg
Burdock root    100 mg/kg
Lavender    100 mg/kg
Marshmallow root    100 mg/kg
Rosehips    100 mg/kg

ACANA-reg-dog-grasslands.jpg
regionals-dog-grasslands-pod-t.jpg
acana_dog_regionals_grasslands-meatmath-

Grasslands er til alle racer og livsstadier.
ACANA Grasslands er inspireret af vores åbne grasslands og de nordlige søer. Grasslands indeholder frisk lam, frilands and, hele redelagte æg, vildtfanget gedde samt frilands kalkun fra det Vestlige Canada.

ACANA Grasslands er fyldt med friske regionale ingredienser, der leveres FRISKE eller RÅ dagligt, i ægte WholePrey forhold der afspejler din hunds evolutionære kost. Dette sikrer din hund komplet og naturlig næring.

Pålideligt, kulhydrat-begrænset og proteinrigt ACANA sikrer det bedste helbred for alle racer og livsstadier. Læs vores ingredienser, så tror vi du giver os ret.
Acana hundefoder Grassland 11,4kg kornfri

Hvor meget kød er der i fodret ?
ACANA Grasslands er fyldt med hele 70% kød, og indeholder ingen planteproteins-koncentrater.

Hvor meget frisk kød?
50% af kødet i ACANA er FRISK og 1/2 er tørret. Det hele er godkendt til menneskebrug.

Hvor mange slags kød?
ACANA Grasslands indeholder 5 slags kød i ægte WholePrey forhold af kød, organer og brusk.
Græs-fodret lam – kød, lever, hjerte, nyre og brusk, frisk fra lokale ranche.
Frilands and – frisk kød, organer, brusk og lever, fra lokale gårde.
Redelagte-æg – hele og friske fra lokale gårde.
Nordlig Gedde – hele og friske fra Canadas klare søer.
Frilands kalkun – kød, lever, hjerte, nyre og brusk, frisk fra lokale gårde.

Kun 3 tilsætninger
Modsat konventionelt hundefoder, leverer ACANAs rige friske kød i ægte WholePrey forhold, essentielle næringsstoffer på naturlig vis, og eliminerer behovet for lange lister med tilsætningsstoffer.

Din hund er unik
ACANA passer til hunde af alle racer, uanset livsstadiet. Præcis som dig er din hund unik, og dens foder-behov varierer efter både omgivelser, alder og aktivitet. Tabellen nedenfor er et udgangspunkt, der skal justeres efter behov. Fodr to gange dagligt, og sørg for altid at have frisk vand tilgængeligt.

Kaloriefordeling i fodret
Modsat konventionelt foder, leverer ACANA flere kalorier fra protein og fedt, samt færre kalorier fra kulhydrater, hvilket samlet reducerer risikoen for overvægt og sikrer et bedre helbred.
Den Metaboliserbare Energi er 3810 kcal/kg (457 kcal pr. 250ml/120g bæger), med 37% fra protein, 23% fra grøntsager og frugter, samt 40% fra fedt.

Biologisk korrekt™
Kødbaseret mad der afspejler din hunds evolutionære kost.

Den grå ulv er forfader til alle hunde. Selvom avl gennem årene har produceret hundreder af ”forskelligt udseende ulve”, er deres interne opbygning uforandret. Det er derfor ingen overraskelse at deres kostbehov også er uændrede.

Vores prisvindende Biologisk Korrekt filosofi er simpel: afspejl den mængde, friskhed og variation af kød, som hunde er udviklede til at spise, og begræns både kulhydrater og syntetiske ingredienser.
Acana hundefoder Grassland 11,4kg kornfri

Canadas beste og mest friske ingredienser.
ACANA Grasslands har et uovertruffen udvalg af lokale ingredienser, der opdrættes eller opdrættes af mennesker, som vi kender og stoler på, betragtes som "egnet til konsum" og leveres derefter til vores prisbelønnede køkkener hver dag! 
Rå græs-fodret lam (8%), frisk and (8%), friske hele æg (8%), dehydreret lam (8%), dehydreret hel sild (7%), dehydreret kalkun (7%), hele grønne ærter, hele røde linser, hele kikærter, frisk vildtfanget nordlig gedde (4%), rå lammelever (4%), frisk ande-kråse (lever, hjerte, nyre) (4%), frisk kalkun (4%), lammefedt (4%), hele grønne linser, hele havebønner, hele gule ærter, soltørret alfalfa, lyssej-olie (2%), linsefiber, dehydreret lammebrusk (1%), rå lammekallun (1%), brun tang, frisk græskar, frisk mandel-græskar, frisk pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske gulerødder, friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret lever (lam og and) (0,1%), friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendel, læge-stokrose, hyben.Tilsætninger: Vitamin E, Zink, Kobber.Naturligt konserveret med Vitamin E.

Analyse:
Rå protein (min.)    35 %
Rå fedt (min.)    17 %
Rå aske (max.)    8 %
Rå fiber (max.)    6 %
Vand (max.)    12 %
Kalcium (min.)    1.7 %
Fosfor (min.)    1.2 %
Omega-6 fedtsyrer (min.)    2.3 %
Omega-3 fedtsyrer (min.)    1 %
DHA (min.)    0.2 %
EPA (min.)    0.2 %
Glucosamin (min.)    600 mg/kg
Chondroitin sulfat (min.)    800 mg/kg

Vitaminer
Vitamin A    10 KIU/kg
Vitamin D3    1,000 IU/kg
Vitamin E    185 IU/kg
Vitamin B1 (Thiamine)    10 mg/kg
Vitamin B2 (Riboflavin)    9.15 mg/kg
Vitamin B3 (Niacin)    74 mg/kg
Vitamin B5 (Pan. Acid)    13.5 mg/kg
Vitamin B6 (pyridoxine)    7 mg/kg
Vitamin B12    0.10 mg/kg
Folic Acid    1.35 mg/kg
Choline    2,510 mg/kg

Mineraler
Sodium    0.35 %
Chloride    0.50 %
Potassium    0.75 %
Magnesium    0.10 %
Iron    270 mg/kg
Zinc    190 mg/kg
Copper    19 mg/kg
Manganese    16 mg/kg
Iodine    2.00 mg/kg
Selenium    0.80 mg/kg

Aminosyre
Lysine    2.28 %
Threonine    1.33 %
Methionine    0.66 %
Isoleucine    1.30 %
Leucine    2.39 %
Valine    1.63 %
Arginine    2.29 %
Phenylalanine    1.40 %
Histidine    0.74 %
Tryptophan    0.34 %
Cystine    0.33 %

Botanik indhold
Chicory root    400 mg/kg
Tumeric    100 mg/kg
Milk thistle    100 mg/kg
Burdock root    100 mg/kg
Lavender    100 mg/kg
Marshmallow root    100 mg/kg
Rosehips    100 mg/kg

ACANA-reg-dog-pacifica.jpg
regionals-dog-pacifica-pod-t.jpg
ns_dog_regionals_pacifica-meatmath-t.jpg

Til alle racer og livsstadier af din hund

ACANA Pacifica afspejler det rige maritime dyreliv der findes i Canadas kolde klare Stillehav. Pacifica er fyldt med friske regionale Canadiske fisk, der fanges vildt og bæredygtigt ved North Vancouver Island.

ACANA Pacifica er fyldt med Stillehavs-sild, sardin, flynder, kulmule og rødfisk, der alle leveres FRISKE og HELE hver dag. Pacifica sikrer din hund naturlig næring, uden en lang liste af tilsætninger.

Pålideligt, kulhydrat-begrænset og proteinrigt ACANA sikrer det bedste helbred for alle racer og livsstadier. Læs vores ingredienser, så tror vi du giver os ret.

Biologisk korrekt™
Fisk- og kødbaseret mad der afspejler din hunds evolutionære kost.
Den grå ulv er forfader til alle hunde. Selvom avl gennem årene har produceret hundreder af ”forskelligt udseende ulve”, er deres interne opbygning uforandret. Det er derfor ingen overraskelse at deres kostbehov også er uændrede.

Vores prisvindende Biologisk Korrekt filosofi er simpel: afspejl den mængde, friskhed og variation af kød, som hunde er udviklede til at spise, og begræns både kulhydrater og syntetiske ingredienser.

Rig på kød (70%) og protein (35%)
Din hund er kødæder, biologisk tilpasset en kost rig på kød. Den er udstyret med skarpe tænder, en enkelt-hængslet kæbe, samt et kort fordøjelsessystem, hvilket betyder at den er anatomisk designet til at nedbryde protein og fedt fra kød.

Derfor har vi fyldt ACANA Pacifica med 70% vildtfanget Stillehavssardin, flynder, kulmule og rødfisk– alt sammen fanget ved North Vancouver Island, og godkendt til menneskebrug inden det bruges i maden.

ACANA udelukker både ærte- og kartoffelproteins-koncentrater, og får i stedet sit rige proteinindhold fra animalske ingredienser (ikke planter), hvilket styrker muskelmassen og sikrer din hund komplet næring.

Store mængder rå fisk (1/2)
Vi bruger rå fisk i sin mest naturlige og nærende form. Derfor er ½ af alt fisk i ACANA Pacifica rå og ½ er tørret eller olie, der udgør en koncentreret kilde til nærende fiskeproteiner.

En bred vifte af fisk (5)
Overvej variationen i den naturlige kost: fisk i dag, en and eller gås i morgen, æg dagen efter. Naturen serverer en bred vifte af proteiner og fedt, begge essentielle for din hunds helbred.

Derfor indeholder ACANA Pacifica en række fisk – vildtfanget sild, sardin, flynder kulmule og rødfisk – alle i rigt nærende WholePrey forhold af fisk, organer og brusk, der afspejler den naturlige kost.

WholePrey forhold
I sin uendelig visdom har Naturen stemt næringsindholdet i hele byttedyr perfekt overens med din hunds behov. Muskelkød leverer protein og fedt, organer leverer vitaminer og mineraler, ben og brusk leverer kalcium og fosfor.

ACANA indeholder WholePrey forhold af kød, organer og brusk, der leverer stærkt biotilgængelige næringsstoffer – hvilket dramatisk reducerer behovet for syntetiske vitaminer og tilsætninger i vores mad.

Begrænsede kulhydrater (25%)
Din hund har intet næringsmæssigt behov for kulhydrat, og hans naturlige kost indeholder meget få, hvis overhovedet nogen. Kulhydrater er bredt anset for værende den førende årsag il overvægt og diabetes – alligevel indeholder konventionelt hundefoder typisk mere end 50% kulhydrat.

Derfor begrænser ACANA det samlede kulhydratindhold, og udskifter hurtigt optagelige kulhydrater, som ris, tapioca og kartoffel, med lavt-glykæmiske frugter og grøntsager, som squash og frisk grønt. Disse optages langsommere i blodet, hvorfor kraftige udsving i blodsukkeret undgås, og potentialet for fedtlagring formindskes.

Det handler om kødet 
Hvor meget fisk?
ACANA Pacifica er fyldt med hele 70% fisk, og indeholder ingen planteproteins-koncentrater.

Hvor meget frisk fisk?
1/2 af fisken i ACANA er FRISK og HEL, og 1/2 er tørret eller olie. Det hele er godkendt til menneskebrug.

Hvor mange fisk?
ACANA Pacifica indeholder 5 slags vildtfanget fisk, i ægte WholePrey forhold af kød, organer og brusk.
1- Stillehavssild – hele og friske fra Canadas nordlige Stillehav.
2- Stillehavssardin – hele og friske fra Canadas nordlige Stillehav.
3- Stillehavshellefisk – hele og friske fra Canadas nordlige Stillehav.
4- Kulmule – hele og friske fra Canadas nordlige Stillehav.
5- Guløjet Rødfisk – hele og friske fra Canadas nordlige Stillehav.

Kun 3 tilsætninger:
Modsat konventionelt hundefoder, leverer ACANAs rige friske kød i det vi kalder ægte WholePrey forhold, essentielle næringsstoffer på naturlig vis, og eliminerer behovet for lange lister med tilsætningsstoffer.

CANADAS BEDSTE OG MEST FRISKE INGREDIENSERACANA
Pacific indeholder en usammenlignelig variation af lokale ingredienser der opdrættes eller fiskes af folk vi kender og stoler på, godkendes til menneskebrug, og leveres til vores prisvindende NorthStart køkkener, frisk hver dag!Friske hele sild (14%), frisk hel stillehavssardin (12%), frisk hel hellefisk (8%), dehydreret sild (8%), dehydreret hel stillehavstorsk (7%), dehydreret hel kulmule (7%), hele grønne ærter, hele røde linser, hele kikærter, hele grønne linser, lyssej-olie (6%), frisk hel kulmule (4%), frisk hel guløjet rødfisk (4%), hele havebønner, hele gule ærter, soltørret alfalfa, koldpresset solsikkeolie, linsefiber, brun tang, frisk græskar, frisk mandelgræskar, frisk pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske gulerødder, friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret torskelever (0,1%), friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendel, læge-stokrose, hyben.Tilsætninger: Vitamin E, Zink, Kobber.Naturligt konserveret med Vitamin E.

DESIGNET TIL KØDÆDERE
Vores Biologisk Korrekt mad er designet til at matche hundes spise-anatomi, samt at sikre en næringsanalyse der afspejler den naturlige kost – vi har proppet ACANA med rigt nærende proteiner og fedt, og begrænset de uønskede kulhydrater.

ANALYTISKE BESTANDDELE
Rå protein (min.)    35 %
Rå fedt (min.)    17 %
Rå aske (max.)    7 %
Rå fiber (max.)    6 %
Vand (max.)    12 %
Kalcium (min.)    1.5 %
Fosfor (min.)    1.1 %
Omega-6 fedtsyrer (min.)    2 %
Omega-3 fedtsyrer (min.)    2 %
DHA (min.)    0.9 %
EPA (min.)    0.7 %
Glucosamin (min.)    700 mg/kg
Chondroitin sulfat (min.)    900 mg/kg
VITAMINS & MINERALS

VITAMINS
Vitamin A    11 KIU/kg
Vitamin D3    2,500 IU/kg
Vitamin E    260 IU/kg
Vitamin B1 (Thiamine)    21 mg/kg
Vitamin B2 (Riboflavin)    21.2 mg/kg
Vitamin B3 (Niacin)    150 mg/kg
Vitamin B5 (Pan. Acid)    23 mg/kg
Vitamin B6 (pyridoxine)    18 mg/kg
Vitamin B12    0.20 mg/kg
Folic Acid    2.15 mg/kg
Choline    2,100 mg/kg

MINERALS
Sodium    0.45 %
Chloride    0.75 %
Potassium    0.85 %
Magnesium    0.10 %
Iron    150 mg/kg
Zinc    180 mg/kg
Copper    24 mg/kg
Manganese    17 mg/kg
Iodine    3.14 mg/kg
Selenium    0.85 mg/kg

AMINO ACIDS
Lysine    2.31 %
Threonine    1.38 %
Methionine    0.81 %
Isoleucine    1.37 %
Leucine    2.37 %
Valine    1.64 %
Arginine    2.21 %
Phenylalanine    1.34 %
Histidine    0.71 %
Tryptophan    0.37 %
Cystine    0.37 %

BOTANICAL INCLUSIONS
Chicory root    400 mg/kg
Tumeric    100 mg/kg
Milk thistle    100 mg/kg
Burdock root    100 mg/kg
Lavender    100 mg/kg
Marshmallow root    100 mg/kg
Rosehips    100 mg/kg

DIN HUND ER UNIK
ACANA passer til hunde af alle racer, uanset livsstadiet. Præcis som dig er din hund unik, og dens foder-behov varierer efter både omgivelser, alder og aktivitet. Tabellen nedenfor er et udgangspunkt, der skal justeres efter behov. Fodr to gange dagligt, og sørg for altid at have frisk vand tilgængeligt

Acana_dog_light_and_fit-1800.jpg
Acana_heritage_dog_light_and_fit-pod-900
Acana_dog_light_and_fit-math-t.jpg

Til alle racer og livsstadier af din hund

ACANA Pacifica afspejler LIGHT & FIT Til voksne hunde på 1 år eller mere. Overvægtige hunde nyder godt af en kost rig på protein til at styrke muskelmassen, der samtidig begrænser de kulhydrater der kan føre til for meget kropsfedt. Derfor er ACANA Light & Fit fyldt med kød, heriblandt frilands kylling, hele redelagte æg, og vildtfanget flynder, der alle leveres friske fra vores region, hvilket sikrer usammenlignelig næring og smag.


For at sikre sunde blodsukkerniveauer indeholder ACANA ingen højt-glykæmiske ingredienser, som ris, majs eller kartoffel. I stedet bruger vi friske lavt-glykæmiske frugter og grøntsager, heriblandt græskar og mandelgræskar.

Biologisk Korrekt® ACANA laves af Canadas bedste og mest friske ingredienser, og er en delikat og næringsrig måde at holde din hund sund, glad og stærk på.

Læs vores ingredienser, så tror vi du giver os ret!

Hvorfor vælge ACANA - BIOLOGISK KORREKT®

KØD-BASERET MAD AFSPEJLER DIN HUNDS EVOLUTIONÆRE KOST

Den grå ulv er forfader til alle hunde. Og på trods af at mange års avl har skab hundreder af ”forskelligt udseende ulve”, er den interne opbygning stadig uforandret, så det er ingen overraskelse at deres kost også stadig skal være den samme.

Vores prisvindende Biologically Appropriate™ filosofi er simpel: afspejl den kvantitet, friskhed og varians af kød som hunde er udviklede til at spise, samt begræns kulhydrater og syntetiske ingredienser der ikke findes i din hunds naturlige kost.

RIG PÅ KØD (65%)

Din hund er biologisk tilpasset en kost rig på kød. Derfor indeholder ACANA Light & Fit hele 65% kød, heriblandt frilands kylling, vildtfanget flynder og hele redelagte æg fra regionale gårde, alle godkendt til menneskebrug.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder typisk meget lidt kød, og kødet er sjældent godkendt til menneskebrug.

 

STORE MÆNGDER FRISK KØD (1/3)

Frisk kød er kød i sin mest naturlige og nærende form. Derfor er 1/3 af ACANAs fjerkræ, fisk og æg autentisk frisk og fyldt med smag og næring, de andre 2/3 er tørrede, hvilket gør dem til en stærk og naturlig proteinkilde. Alt kødet er fra dyr der er godkendt til menneskebrug.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder sjældent autentisk frisk kød.

 

EN BRED VARIANS AF HEL KØD (3)

I naturen nyder hunde godt af en lang række af byttedyr. Derfor indeholder ACANA en bred vifte af frilands kylling, hele æg og hele fisk, alle i rigt nærende WholePrey™ forhold af kød, organer og brusk, der afspejler den naturlige kost nøje. Dette eliminerer behovet for de lange lister af syntetiske tilsætninger der findes i konventionelt hundefoder.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder en til to slags kød, sjældent i WholePrey™ forhold, og altid med en lang liste af syntetiske tilsætninger.

RIG PÅ KØD-PROTEIN (35%)

ACANA udelukker de ærte- og kartoffelprotein koncentrater der er blevet ganske almindelige i moderne hundefoder. I stedet stammer ACANAs proteiner fra førsteklasses animalske ingredienser (ikke planter), der styrker muskelmassen og nærer din hund i overensstemmelse med sine evolutionære behov.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder typisk små mængder protein (og store mængder kulhydrat), eller bruger unaturlige planteprotein-koncentrater for at forhøje protein-%en på posen.

BEGRÆNSEDE KULHYDRATER (30%)

Din hunds naturlige kost indeholder meget få kulhydrater, og kulhydrater anses for værende den ledende årsag til overvægt og diabetes. Derfor begrænser ACANA kulhydraterne og udskifter de hurtige kulhydrater (som ris, kartoffel og tapioca) med lavt-glykæmiske frugter og grøntsager.

Til sammenligning indeholder konventionelt hundefoder typisk mere end 50% kulhydrat, ofte fra højt-glykæmiske ingredienser som kartoffel, tapioca og ris.

DET HANDLER OM KØDET
Moderne hunde er bygget som deres forfædre og vi mener de også skal spise som dem.

Hvordan ved du om din hunds mad er Biologisk Korrekt®? Det er meget simpelt, bare besvar de tre kød-spørgsmål.

HVOR MEGET KØD?

ACANA Light & Fit indeholder ingen planteproteins-koncentrater, men i stedet hele 65% kød – op til dobbelt så meget som de fleste specialfoder.
HVOR MEGET FRISK KØD?

1/3 af kødet i ACANA er FRISK, hvilket leverer essentielle næringsstoffer i deres mest nærende form, og 2/3 er tørrede, og udgør en naturligt stærk til kilde kød-protein.
HVOR MANGE SLAGS KØD?

ACANA indeholder tre slags frisk kød, i ægte WholePrey™ forhold, der inkluderer kød, organer og brusk, som leverer komplette næringsstoffer naturligt.

I naturen er der ingen syntetiske foder-tilsætninger, og hunde samt ulve får deres næring udelukkende gennem byttedyrene: muskelkød leverer proteiner; lever, nyrer og kallun leverer vitaminer og mineraler; ben og brusk leverer kalcium og fosfor.

ZINK | VORES ENESTE TILSÆTNING
ACANA afspejler den naturlige kost ved at bruge kød, organer og brusk i forhold der leverer næringsstofferne naturligt. De friske ingredienser er en koncentreret og naturlig kilde til stort set alle næringsstoffer din hund behøver for at trives. Derfor er næsten alle næringsstofferne i ACANA naturligt forekommende, og IKKE syntetiske.

CANADAS BEDSTE OG MEST FRISKE INGREDIENSER

ACANA Light & Fit har en usammenlignelige varians af lokale ingredienser der er opdrættet eller fisket af folk vi kender og stoler på, godkendt til menneskebrug, og derefter leveret til vores prisvindende køkkener, frisk hver dag!

Frisk udbenet kylling (16 %), dehydreret kylling (14 %), dehydreret kalkun (14 %), røde linser, hele grønne ærter, ærtefibre, frisk kyllinge-kråse (lever, hjerte, nyre) (5 %), dehydreret atlantisk sild (5 %), friske hele æg (4 %), frisk hel flynder (4 %), soltørret alfalfa (4 %), hestebønne (4 %), grønne linser, hele gule ærter, kyllingefedt (1 %), silde-olie (1 %), frisk kyllinge-brusk (1 %), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar, frisk hel pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske hele gulerødder, friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret kyllingelever, frysetørret kalkunlever, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben. TILSÆTNINGER (pr. kg): Næringsmæssige tilsætninger: E6 (Zink): 100 mg. Zootekniske tilsætninger: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.

TILSÆTNINGER: ZINK CHELAT. VITAMIN E (KONSERVERING).

DESIGNET TIL KØDÆDERE
Selvom de ser forskellige ud, deler din hund sin anatomi med den grå ulv – hvilket betyder han er udviklet som kødæder, tilpasset en kost rig på kød, protein og fedt.
På baggrund af dette biologiske faktum, og for at lave en analyse der afspejler den kost naturen ville servere for din hund, er ACANA rig på nærende proteiner og fedt, og begrænser samtidig de uønskede kulhydrater.

ANALYTISKE BESTANDDELE

Rå protein (min.)    35 %
Rå fedt (min.)    11 %
Rå aske (max.)    7 %
Rå fiber (max.)    8 %
Vand (max.)    12 %
Kalcium (min.)    1.7 %
Fosfor (min.)    1.1 %
Omega-6 (min.)    2.2 %
Omega-3 (min.)    0.9 %
DHA (min.)    0.3 %
EPA (min.)    0.3 %
Glucosamin (min.)    1500 mg/kg
Chondroitin sulfat (min.)    1000 mg/kg
Linolsyre (min.)    2 %
Kulhydrat (NFE)    26 %
VITAMINER & MINERALER

VITAMINER
Vitamin A    13 KIU/kg
Vitamin D3    1,500 IU/kg
Vitamin E    120 IU/kg
Vitamin B1 (Thiamin)    5 mg/kg
Vitamin B2 (Riboflavin)    7 mg/kg
Vitamin B3 (Niacin)    55 mg/kg
Vitamin B5 (Pan. Syre)    20 mg/kg
Vitamin B6 (pyridoxin)    2.5 mg/kg
Vitamin B12    0.07 mg/kg
Folsyre    1.5 mg/kg
Cholin    2,300 mg/kg

MINERALER
Natrium    0.35 %
Klorid    0.52 %
Kalium    0.80 %
Magnesium    0.13 %
Jern    190 mg/kg
Zink    190 mg/kg
Kobber    20 mg/kg
Mangan    13 mg/kg
Iod    2.2 mg/kg
Selen    0.65 mg/kg

AMINOSYRER
Lysin    2.33 %
Threonin    1.36 %
Methionin    0.72 %
Isoleucin    1.39 %
Leucin    2.46 %
Valin    1.71 %
Arginin    2.4 %
Phenylalanin    1.45 %
Histidin    0.74 %
Tryptophan    0.35 %
Cystin    0.39 %
Tyrosin    0.95 %
Methionin-Cystein    1.11 %
Phenylalanin-Tyrosin    2.40 %

BOTANISK INDHOLD
Cikorierod    500 mg/kg
Enebær    500 mg/kg
Kvanrod    350 mg/kg
Morgenfrueblomst    350 mg/kg
Sød Fennikel    350 mg/kg
Pebermynteblade    300 mg/kg
Lavendel    150 mg/kg

 

bottom of page