top of page

Hvad er

Kød & Ben ?

En lille butik i Faxe med et stort hjerte til hund & kat.

vores filosofi er jo mere naturligt jo bedre, jo renere et produkt jo bedre, dvs at det vi sælger skal være transparent for brugeren og forståelsen at produktet, intet skal være overladt til tilfældigheder eller skjult til en uforståelig indholdbetegnelse med småt på bagsiden. Det vigtigste for mig er jeres hunde og katte får det bedst mulige, samt at jeg vejleder mine kunder så det hele hænger lidt bedre sammen. 

jeg startede som Rigtighundemad Faxe og har siden hen skiftet navn til nu Kød & Ben. Og hvorfor så det ? 

Der er intet galt med hverken Rigtighundemad eller navnet men jeg ville gerne gå min egen vej også for at kunne tilbyde et bredere sortiment med optimering. Kød & Ben er jo hvad det egentlig går ud på, hvis vi skærer alt det "overflødige" fra. 

Jeg føler nu Kød & Ben har det bedste foder til både hund & kat, vores primære fokus er koncentreret om råfodring (BARF) og det der kommer så tæt på som muligt. dyrene skal have den ernæring som er skabt fra naturens side samt de bedste vitaminer og mineraler.

Alle produkter er nøje udvalgt og med stor omhu, og skulle der komme noget nyt der gør det bedre så bliver det selvfølgelig overvejet.

vi tager selvfølgelig gerne imod input og evt ønsker fra vores kunder.

 

Vi forhandler Rigtighundemad og Mush Barf.

Tørfoder : Eden Petfood, Naturea, Belcando, Acana og Orijen. 

samt en masse mere.

 

 

 

5 gode grunde til at handle hos Kød & Ben

Vi har personligt udvalgt alle produkter og står 100% inde for kvaliteten. 

 1. Kun førsteklasses råvarer
  Alle produkter indeholder kun de bedste råvarer, som så vidt muligt er økologiske eller biodynamiske. Dog primært de spiselige produkter, men KONG'erne er f.eks. lavet af naturgummi.

 2. Ingen kemi og konserveringsmidler
  Vi har nøje udvalgt produkter, som er fri for skadelige og allergifremkaldende tilsætningsstoffer. Det er en mærkesag for os, og vi er uddannede i at læse indholdsfortegnelsen. 

 3. Alle produkter er gennemtestede (af dyr)
  De produkter, som vi forhandler her, er alle afprøvet på levende dyr i vores butik i Faxe. Og han (Børve) strutter af sundhed, lækker pels og hvide bisser.

 4. Levering lige til døren
  Slip for at slæbe. Vi sørger for at levere din bestilling helt hen til den dør, du ønsker. Og det er ganske gratis, ved bestilling over 800,-

 5. vi er personlige og service er en mærkesag. 

Husk vi er på Facebook og Instagram

bottom of page